تولید محصولات جانبی از چای در زمینه دارویی، بهداشتی و غذایی

  • شنبه 23 دی 1396 17:53
  • شناسه 13881
تولید محصولات جانبی از چای در زمینه دارویی، بهداشتی و غذایی

رئیس پژوهشکده چای گفت: به ‌دنبال افزایش ارزش افزوده از چای با تولید و معرفی محصولات جدید و جانبی در زمینه های دارویی، بهداشتی و غذایی هستیم.

محصولات جانبی از چای در زمینه دارویی، بهداشتی و غذایی تولید می شود

رئیس پژوهشکده چای گفت: به ‌دنبال افزایش ارزش افزوده از چای با تولید و معرفی محصولات جدید و جانبی در زمینه های دارویی، بهداشتی و غذایی هستیم.

به گزارش شبکه ایران کالا و به نقل از ایرنا، رضا آزادی روز شنبه در جلسه تبیین فرصت های سرمایه گذاری در صنعت چای در رشت، با تاکید بر ضرورت تنوع در فرآورده های چای افزود: 17 نوع محصول از چای به عنوان نوشابه داریم.
وی ادامه داد: تولید صنعتی فرآورده های جانبی چای از قبیل روغن چای، رنگ خوراکی، تولید صنعتی انبوه غذاها و نوشیدنی های فرا سودمند برپایه عصاره چای از قبیل کلوچه و انواع نوشابه ها و تولید مواد بهداشتی، آرایشی و دارویی از چای بویژه چای سبز از اقدامات این پژوهشکده است.
به گفته آزادی، دستیابی به ارقام چای پر محصول و با کیفیت، بهینه‌سازی فرآوری تولید چای، دستیابی به روش‌های نوین فرآوری و افزایش ارزش افزوده چای از برنامه های این پژوهشکده است.
وی بیان داشت: هفت دستاورد تحقیقاتی شامل معرفی چهار کلون امیدبخش و جدید چای، استحصال روغن خوراکی بذر چای به روش پرس سرد، تولید رنگ خوراکی از ضایعات چای، تکنیک پیوند خزانه ای چای، تهیه و تولید کلوچه فراسودمند، بهترین ترتیب جداسازی متوالی ترکیبات مهم پسماند چای و مصرف بهینه انرژی در کارخانه چایسازی این پژوهشکده که قابلیت تجاری شدن را دارند، از دستاوردها مهم این پژوهشکده است. 
آزادی با اشاره به مصرف سالانه حدود 110 هزار تن چای در کشور گفت: فقط 25 تا 30 هزار تن چای در داخل تولید می شود و برای تامین مابقی مصرف، نیازمند واردات این محصول هستیم.
وی تنوع چای را حائز اهمیت دانست و گفت: باید چای ایرانی را به عنوان محصول ارگانیک به دنیا معرفی کرده و بازار اروپا را بدست بگیریم از این رو ، تنوع در محصول چای می تواند به این امر کمک بسزایی کند.
آزادی از برگزاری همایش ملی چای و دمنوش های گیاهی خبر داد و گفت: این همایش 11 و 12 بهمن ماه امسال برگزار می شود.
استان های گیلان و مازندران بین 25 تا 28 هزار هکتار باغ چای دارند که 90 درصد این باغ ها در استان گیلان واقع است. 
برداشت برگ سبز چای از باغ های شمال کشور در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه ، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور و مهرماه انجام می شود. 
جلسه فرصت های سرمایه گذاری در گیلان به صورت هفتگی در مرکز خدمات سرمایه گذاری خارجی استان در رشت برگزار می شود.

کلیدواژه‌ها

مطالب بیشتر از «علمی و پژوهشی»

نظر شما

شما در حال ارسال پاسخ به نظر «» می‌باشید.

نظرات بینندگان

جدید ترین برنامه ها

موضوع داغ هفته

  • همه در جستجوی نیما / نیما را بشناسید

    همه در جستجوی نیما / نیما را بشناسید

    در راس سیاست جدید ارزی دولت برای ساماندهی بازار ارز، کنترل عرضه و تقاضا و اشراف بر گردش ارزی و همچنین حذف معاملات زائد و غیرضروری قرار دارد. بانک مرکزی مدعی است که به بخش عمده‌ای از این هدف از طریق سامانه الکترونکی نظام یکپارچه معاملات ارزی (نیما) دست یابد.

خبر آگهی

  • هاپیر تایر، خدمتی ویژه در کسب و کار آنلاین

    هاپیر تایر، خدمتی ویژه در کسب و کار آنلاین

    هایپرتایر با ایده‌ای خلاقانه برای ارایه خدماتی متفاوت در عرصه فروش آنلاین تایر بوجود آمد؛ ویژگی اصلی این مجموعه ارایه خدماتی متمایز در زمینه نصب تایرهای عرضه شده به صورت سیار است‌.

آخرین خبرها